S.C. ONIT&CO S.R.L. este o societate comercială cu capital privat din 2003, societatea începându-și activitatea prin comercializarea centralelor pe gaz și lemn, urmând apoi, la scurt timp, să-și extindă gama de produse, activitatea societății fiind orientată către comerțul de centrale și materiale pentru instalații termice dar și sanitare.

    Noi suntem o echipă cu o vechime de aproape 20 de ani, specializată în domeniul comercializării instalațiilor termice și putem spune că, de la un an la altul, ne-am diversificat și mărit gama de produse pusă la vânzare. În calitate de distribuitor autorizat Immergas, Ariston, Chaffoteaux, Bosch, Vaillant, Viessmann, DE Dietrich, Purmo, Ferro, Ermetiq, Grohe, Salus, Computherm, Willo, Herz, Imppumps, Alca, Geberit, Liv, Cersanit, Ideal Standard, Alveus, Copa, Tiemme, Henco,Braun, RBM, oferim toată gama de produse ale distribuitorilor și producătorilor precizați mai sus. Totodată, în magazinul nostru puteți beneficia de consultanță de specialitate pentru alegerea echipamentelor, cât și pentru variantele tehnice de montaj și execuție a instalației de încălzire.

   Bazându-ne pe o echipă dinamică și bine documentată profesional, societatea comercială ONIT & CO, vă stă la dispoziție cu cele mai noi produse, dorind să ofere clienților soluții complete și de cea mai înaltă calitate.

Alegându-ne pe noi puteți avea certitudinea calității și profesionalismului!